Social Media Club Twente

30 september 2019

super social mini masterclass

Met Elja Daae

Bedrijven zijn massaal op social media aanwezig. Maar zijn we ook echt zo social? Wat zou er gebeuren als je minder gefocust zou zijn op nieuwe volgers en meer op al die mensen die al fan zijn van je bedrijf?

In deze mini-masterclass neemt Elja Daae je mee in de wereld áchter social media. Oftewel: hoe word je nou echt super in social? Aan de hand van de laatste trends laat ze zien aan welke knoppen je nu eigenlijk moet draaien om meer uit social media te halen. En hoe het kan het dat socialer gedrag leidt tot meer bereik. Natuurlijk ga je zelf ook aan het werk, dus houd je smartphone in de aanslag …

Iedereen kan de bijeenkomsten van SMC Twente bezoeken. Mensen uit de omgeving die professioneel en actief bezig zijn met social media, marketing, communicatie en PR, maar ook zelfstandig ondernemers of starters die affiniteit hebben met social media.

Elja Daae
“Even voorstellen: mijn naam is Elja. Ik ben spreker, trainer en auteur op het vlak van online content en social media. (niet geheel) Toevallig is dat ook mijn passie, dus dat komt goed uit. Daarnaast ben ik een fanatieke blogger en de oprichter van twitterchat #blogpraat."

Elja Daae is een sociale media pionier bij uitstek. Als deskundige en enthousiaste trainer, spreker en adviseur helpt ze bedrijven meer uit sociale media te halen door de laatste ontwikkelingen te begrijpen en toe te passen.

Locatie
Bibliotheek Hengelo Centrum, Beursstraat 34, 7551 HV Hengelo

Parkeren kan gratis op loopafstand of tegen betaling in één van de omliggende parkeergarages.

Programma
Inloop: 19.00 uur | Start programma: 19.30 uur | Einde: 21.30 uur

Entree
€10 inclusief een kopje koffie/thee en een drankje tijdens de netwerkborrel

Met sociale groet,

Sharita, Nicole, Singalita en Nadi

Social Media Club Twente