Social Media Club Twente

27 januari 2020

Exorbitant goede voornemens bereik je met deze strategische & praktische tips en 25 online tools!

Met Nico de Jong

Komend jaar 5 of 10% stijgen qua bereik, fans, websitebezoekers, conversies, omzet of winst?

Een SMART-doelstelling met de focus op 'R'ealistisch? Vergeet SMART. Ga voor SMOOT! Maak je doelstelling 'O'nacceptbal en 'O'nrealistisch. Maak 'm exorbitant. Grote kans dat je tot veel meer in staat bent dan je van tevoren gedacht had. Maar hoe dan?

Ondernemer en marketingstrateeg Nico de Jong van Onwijs Marketing daagt je op 27 januari in het U Parkhotel uit om verder te denken. Anders te denken. Maar hij doet niet alleen dat. Hij levert je ook ideeën aan hoe je te werkt kunt gaan. Geeft je praktische tips. Én hij geeft je 25 online tools die je helpen om jouw exorbitante doelstellingen te behalen 🙂

Iedereen kan de bijeenkomsten van SMC Twente bezoeken. Mensen uit de omgeving die professioneel en actief bezig zijn met social media, marketing, communicatie en PR, maar ook zelfstandig ondernemers of starters die affiniteit hebben met social media.

Aangenaam! Mijn naam is Nico de Jong, oprichter van Onwijs Marketing. Strateeg, pragmaticus, man met een plan. Ik help bedrijven verder. Geef richting aan online marketing. Bied inzicht, overzicht én focus.

Dat doe ik door heldere en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. In co-creatie met de klant, uiteraard. Ik ben positief-kritisch en daag mensen uit anders te denken.

Maak nu alvast kennis met Nico op LinkedIn en maak meteen een connectie: https://www.linkedin.com/in/nicodejongmsc/

Locatie
U Parkhotel, De Veldmaat 8, 7522 NM Enschede
Parkeren kan gratis voor de ingang van het hotel.

Programma
Inloop: 19.00 uur | Start programma: 19.30 uur | Einde: 21.30 uur

Entree
€10 inclusief een kopje koffie/thee en een drankje tijdens de netwerkborrel

Speciale SMC Twente dagschotel!
Kom voorafgaand alvast een hapje eten in het restaurant van het U Parkhotel. Speciaal voor de deelnemers serveren ze een speciale dagschotel met keuze uit vis en vlees met een amuse vooraf, voor slechts € 17,50 persoon. Het speciale menu en jouw exclusieve aanmeld link zijn straks te vinden op je ticket!

Met sociale groet,

Sharita, Nicole en Singalita

Social Media Club Twente

Deze editie van de Social Media Club Twente is mede mogelijk gemaakt door: